Pages

Monday, July 11, 2011

Dah beli cerita baru ... :)

Semalam kami pegi ke Wangsawalk.
Beli DVD..gumbiranya hati bila BOSS 2 dan JIN 2 dah keluar.
awal2 dah peluk DVD tu sebab kedai letak 1 set shj di rak.

Taktahu kenapa tak display banyak2..
sebab org beli,biasanya cari di rak dulu.
kalau takde,terus blah.
malas nak tanya pekedai yg asyik duduk tepi tengok kalau2 ada org curi ke tidak
dahla muka tak senyum dan berlagak.
dia ingat semua org takde duit ke hapa.
nak kata tiada CCTV,dah ada kat setiap penjuru.
mentaliti org sekarang,bikin semak perut.. !

sambung cerita baru tadi.
BOSS 2,baru tgk 3 siri,mmg seronok & excited betul.

watak yg kelakar tapi bijak..
maintain menarik..!

kami beli 5 DVD sebenarnya.
1 lagi ialah drama JOKER.
ada orang kata best.

tapi belum tengok lagi.
so tak boleh komen.

DVD ke 4 ialah TOMORROW.
ini cerita medic, dah lama target nak beli.
tapi bila sampai sana,terjumpa cerita lain yg best

memandangkan DVD ni jual murah RM19.90 shj, saya pun cepat ambil DVD ni.
reviews dari orang2 lain,cerita ni best
jadi kita simpan dulu komennya sehingga habis menonton..

tapi... ada 1 cerita yg kami beli dah lama,baru tgk 2 episod, dah taknak tengok.
Soba Detective House..urghh..macam cerita budak-budak.
ada pelakon popular, tapi ceritanya, alahaiii....
belum ada mood nak tgk sampai habis.
tengoklah kalau ada masa lapang nanti,baru nak layan..
taktahu bila mood nak sampai...haha

ohh..tak sabarnya nak menonton BOSS 2..
ada 2 orang baru dlm team BOSS..yeah.. :)

p/s:JIN 2 @ JIN Final rating tinggi.. hopefully dapat tutup cerita dengan menarik..~~

No comments:

Post a Comment