Pages

Thursday, July 14, 2011

Jepun - BOSS 2

  • Viewership rating: 15.1%
  • Broadcast period: 2011-Apr-14 to 2011-Jun-30
  • Theme songs:
    • Opening theme: Alright!! by superfly
    • Ending theme: Rollin' Days by superfly
gelak sahaja tak cukup...
kena layan, bro..!


suami kata,kali ni tak byk main dgn psychology.
tapi byk main dgn adegan seorang polis,isu semasa dan teknologi.
ada cerita tentang laman sosial, K-POP (2PM pun ada dlm siri ni) dan juga Bloggers

dari mula-mula cerita,sampailah habis.
kita dah boleh teka siapa penjenayah,

yg menariknya ialah buat kita nak tahu macam mana Osawa dan team-nya nak tangkap penjenayah.

selalunya dia akan buat penjenayah rasa dah menang, 

kemudian bila dah bosan dgr penjenayah cerita ttg kehebatannya berjenayah,
barulah dia buka cerita utk malukan balik penjenayah tadi

serious bro.

memang lawak.
ada gay

ada pakcik perasan hensem,
ada perempuan suka makan dan blur
ada budak yg energetic
ada seorang yg macho tapi tak biasa dgn perempuan..
dan yg terbaik mestilah BOSS yg kelakar nak mampus..

kalau nak letak rating,memang berbintang-bintanglah nak bagi.
mungkin..mungkin ada BOSS 3..

apa-apa pun

Selamat Menonton..!

p/s: Asada Ryutaro dlm Iryu pun berlakon dlm cerita ni.mmg terbaiklah teknik pembunuhan dia macam nk bedah orang..tiba2 feel Iryu lah pulak bila layan episod dia :)

No comments:

Post a Comment