Pages

Monday, October 10, 2011

Cerita Baru

Hari Sabtu, pergi Wangsawalk beli DVD..
cadangnya nak usha n rembat sikit-sikit je
sekali ter'rembat' besar-besaran
nasib baiklah DVD tu ada diskaun n murah2..
total tak sampai RM150 utk 4 DVD..

Drama yg baru keluar ada 2..
Yg lain cerita lama,tapi baru nak beli...

  • Bull Doctor - Pathology...terbaiklah..
  • Zettai Reido 2 - akhirnya keluar jugak..
  • Gokusen Season 1
  • The Negotiator - heroin cerita Tax Investigation Agency..

Bile dah terbeli cerita yg ada season, kalau menarik,mestilah nak beli season-season yg seterusnya...

Gokusen ada 4 seasons, kalau 1 best,kena beli lagi 3..
The  Negotiator ada 2 seasons, best kena tambah lagi 1.

Hari Ahad, pergi Sungei Wang Plaza pulak..
ada 2 kedai yg punyalah byk koleksi cerita Asia..
nti ada masa bolehlah melawat
1 kedainya kecik jer,di tgkt bawah...tp padat dgn DVD.
nmpk mcm original sbb ada sticker Ori..

1 kedai lagi baru pindah,Sun Comic.
Cerita byk.
tp harganya fixed.takde discount
boleh apply member..
mungkin boleh dpt murah skit..
contohnya DVD yg jual dgn hrga RM49.90, kedai ni jual RM 42 net price
tp kalau ada diskaun utk member mungkin boleh dpt lagi murah.

Wangsawalk pulak kalau ada diskaun selalunya 10 -20%
tapi bukan selalu..
sayangnya kedai ni tak buat member special price..
rugilah sebab selalu beli sini tapi tak dpt apa-apa imbuhan pun..
mungkin kena tukar kedai lah lepas ni...

apa-apa pun, selamat menonton untuk diri sendiri..! hehe

No comments:

Post a Comment