Pages

Tuesday, April 3, 2012

Ada ke patut?

Ada ke patut pegi Wangsawalk Ahad lepas,beli 5 DVD tapi harga tak smpi RM100?
Mmg tak patut diorg jual DVD murah dari harga asal RM49.90 menjadi RM19.90..

memang tak patut.. nasib baik tak jumpa cerita best,kalau tak mmg dah borong byk2...hahaha
sesape nak pegi beli DVD lama-lama maybe dari tahun 2009 dan ke bawah, pergila beli sekarang.
mungkin nak habiskan stok lama-lama kot..buat penuh rak kedai je.

memang tak patut betullah kedai tu... :)

Senarai drama yg sempat diborong:
  1. At Home Dad
  2. Room of King
  3. Prisoner
  4. Psycho Doctor
  5. Ninja Kids (Movie)
ada byk lagi cerita,cumanya tak sempat review, so taktaulah sedap ke tidak
kang beli kang,tak menarik plak..membazir jer..

mari layan slow-slow..

p/s:dlm hard disk ada berbelas lagi drama yg tak habis layan..dah tambah koleksi lain pulak dah..camno tu?

No comments:

Post a Comment