Pages

Friday, May 18, 2012

Santai~

Teringin nak buat penulisan santai
tapi tak pandai mengarang... hehe

Baru-baru ni dok melayan Top Gear jer..
sebab DVD Jepun byk rosak...baru beli tuh..cis..patutlah jual murah
dah habis tempoh hayat DVD tu gamaknyer kalau citer burned tahun 2007..haihh...

dah agak hebat lah pengetahuan pasal kereta ni..
suka tgk Top Gear sebab challenge-nya kelakar2 dan kdg2 tak logik
dgn mulut Jeremy yg berbisa habis, James yg slow dan Richard yg kecik kenet, mmg sesuai cerita ni utk tontonan umum..

yg tak bestnya bila mereka agak selamba mengutuk negara luar..
tapi selamba jugak mengutuk negara dan kerajaan mereka sendiri,Britain.
kiranya,semua habis mereka kutuk..
dgn prank yg tak habis2, mmg tergelak2 jugak la layan citer berinformasi ni..

tapi kat mana nak download latest season yer?
ada season yg tak full...haiyoo..
takkan nak beli? tak nmpk dijual di kedai pun...

kan bagus kalau ada UNIFI..boleh download mcm2..

No comments:

Post a Comment